THE LEAN IT COMPANY

Systeembeheer

THE LEAN IT COMPANY

Systeembeheer

THE LEAN IT COMPANY

Direct hulp

Maak direct een online afspraak met één van onze engineers om hulp op afstand of op locatie te krijgen. Open hier de agenda

Systeembeheer voor uw bedrijf

Tegenwoordig zijn computers niet meer weg te denken in een bedrijf, alles kan en wordt gedaan met een computer. Maar hoe werkt dat allemaal, of wat moet er worden gedaan als het niet meer werkt? Met de onderwerpen, die hieronder zijn beschreven, zorgen wij ervoor dat de technologie, binnen uw bedrijf, veilig en werkzaam is en nemen we al uw zorgen over de IT, uit handen.

Consultancy

Onze IT-beheerders kunnen worden ingehuurd om uw huidige netwerk onder de loep te nemen. Hierdoor kijkt een externe partij naar de huidige situatie, de veiligheid en/of performance van uw netwerk. Dit kan ervoor zorgen dat mogelijke risico’s van het netwerk worden uitgelicht en kunnen worden opgelost.

Door onze brede kennis van IT kan voor uw bedrijf een specifiek advies worden gegeven.

Serverbeheer

De server is het hart van uw bedrijf, veel technische apparaten kunnen in verbinding staan met een server. Hierdoor is het van belang dat serverbeheer goed geregeld is. Dit doen wij door het uitvoeren van updates, hardware controle, beveiliging en het monitoren van de server. Door het maken van back-ups kunnen wij ervoor zorgen dat, wanneer een server uitvalt, de werkzaamheden, na het terugzetten van de back-up, weer kunnen worden uitgevoerd.

Werkplekbeheer

Om werkzaamheden uit te voeren heeft iedereen een werkplek nodig. Deze werkplek regelen wij van installatie tot aan het onderhoud. De werkplek houdt in: alles op en om het bureau heen, van bekabeling tot de IT-voorzieningen. Daarnaast zorgen wij voor een veilige werkplek op netwerkgebied.

Online werkplek

Een online werkplek zorgt ervoor dat u overal toegang heeft tot uw bureaublad, bestanden, programma’s en persoonlijke instellingen. Hierdoor wordt het mogelijk om  thuis of bij klanten te werken. Voor het gebruik van een online werkplek heeft u op kantoor geen bijzondere IT voorzieningen meer nodig.

Klantcase

OPRDACHTGEVER

Rietbroek

Op een gegeven moment besefte ik me dat we iets moesten doen om geen efficiëntieslagen te missen. Dat werkt door in je kostprijs. We konden concurrerender zijn dan we waren.

Peter Rietbroek

'Automatisering heeft onze werkvoorraad inzichtelijk gemaakt'

Met de groei in bedrijvigheid bij Rietbroek Glas- en Gevelonderhoud groeide het handmatige werk op de administratie. Het ging vrijwel ongemerkt, zegt eigenaar Peter Rietbroek. Totdat hij zich besefte welke invloed het had op de kostprijs. HUB BASE zorgde met automatisering voor enkele quick wins en verdere optimalisatie.

 

“Op een gegeven moment besefte ik me dat we iets moesten doen om geen efficiëntieslagen te missen. Dat werkt door in je kostprijs. We konden concurrerender zijn dan we waren. Na in de markt te hebben gekeken bleek verdere automatisering ons op het juiste niveau te kunnen krijgen. Het was voor ons lastig vooraf te overzien wat daar allemaal bij komt kijken, maar Bart heeft daar helderheid in gebracht. Sterker nog: we hebben gelijk enkele quick wins behaald. Het geautomatiseerd opleveren van werklijsten bijvoorbeeld. Eerder ging er veel tijd in zitten om die lijsten te maken.”

 

De bijbehorende computers op kantoor, laptops voor teamleiders, telefonie voor de app. HUB BASE heeft geholpen met de juiste keuzes te maken, het inrichten en beheren. We kunnen nu snel schakelen op het moment dat we weer veder groeien.

NEEM CONTACT OP MET KARIM

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP MET KARIM

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Karim Abdenabi

K.Abdenabi@hubbase.nl